Burdurlu Taksiciler Tepkili

Burdurlu Taksiciler Tepkili
Burdur’da 58. Piyade Er Eğitim Alayı’nın yemin töreni sonrası, askerlerin ulaşımını sağlamak amacıyla başka illerden gelen minibüs firmaları, Burdurlu taksicileri öfkelendirdi.Önemli günler dışında ço...

Burdur’da 58. Piyade Er Eğitim Alayı’nın yemin töreni sonrası, askerlerin ulaşımını sağlamak amacıyla başka illerden gelen minibüs firmaları, Burdurlu taksicileri öfkelendirdi.

Önemli günler dışında çok fazla gelirleri olmadığını dile getiren taksici Çetin Eroğlu, otobüslerin otogar dışına çıkmamasını hem Burdur Belediyesi’ne hem de Burdur Şoförler Odası’na şikayet ettiklerini fakat kimsenin ilgilenmediğini iddia etti. Burdurlu taksicilerin bu şekilde günlük 300 TL zarara uğradığını savunan taksici Çetin Eroğlu, “Bizim derdimiz taksici esnafı olarak otogardaki sivil otobüslerin buradan yolcu almalıdır. Garaj çıkışlarını kestirmiş olmaları. Garaj çıkışını kestirmesini buradan yolcuyu alma ibaresi hakkının onlara doğmadığını da biliyoruz. Böyle bir usulsüz işlem var. Taksici olarak bizi de durdurmasınlar” dedi.

"GÜNLÜK ZARAR KİŞİ BAŞI 300 TL"

Otobüslerin Piyade Alayı’nın önünde yolcu alması sebebiyle müşteri beklediklerini söyleyen Eroğlu, “Bir kere ekip arabası geldi, gitti, bir işlem yapamıyoruz dedi. Yapamıyor, adam buraya yolcuyu istif ediyor. Asker çıkınca elinde pankartlarla Antalya, Antalya dolduruyor buraya 50-60 tane adamı, sayısız, belirsiz arka sokaklarda otobüsleri getirip, doldurup, doldurup gidiyor. Ondan sonra taksici ne yapıyor, işte bekliyoruz. Günlük zarar kişi başı 300 TL civarıdır” dedi.

BURDUR’DA 58. PİYADE ER EĞİTİM ALAYI’NIN YEMİN TÖRENİ SONRASI, ASKERLERİN ULAŞIMINI SAĞLAMAK AMACIYLA BAŞKA İLLERDEN GELEN MİNİBÜS FİRMALARI, BURDURLU TAKSİCİLERİ ÖFKELENDİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.