Burfaş İle Rumelifed’den ‘Sosyal’ İşbirliği

Burfaş İle Rumelifed’den ‘Sosyal’ İşbirliği
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ ile Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) arasında gerçekleştirilen protokolle, RUMELİFED üyeleri de BURFAŞ’ın sosyal tesislerinde ‘sosyal kart’ imkanından faydalanma hakkını kazandı.

- Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ ile Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) arasında gerçekleştirilen protokolle, RUMELİFED üyeleri de BURFAŞ’ın sosyal tesislerinde ‘sosyal kart’ imkanından faydalanma hakkını kazandı.

Dobruca Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen BURFAŞ yetkilileri ile RUMELİFED üyeleri, sosyal kart uygulamasına imzalarını attı. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammed Gümüşsoy ile RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş tarafından imzalanan protokol sayesinde RUMELİFED üyeleri de sosyal tesislerde sosyal kartın sunduğu imkanlardan faydalanma şansını yakaladı.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Bursa’da vatandaşlardan çok yoğun ilgi gören tesislerde zaman zaman çeşitli kolaylıklar sağladıklarını ifade ederek, “Sosyal tesislerimizle, kentin birçok noktasında farklı konseptlerle ve farklı tatlarla Bursa’ya hizmet veriyoruz. BURFAŞ olarak kaliteyi uygun fiyata vatandaşla buluşturma gayretindeyiz” dedi.

RUMELİFED Genel Başkanı Selim Yedikardeş ise Bursa’nın birçok noktasında bulunan tesislerden federasyon üyelerinin de faydalanmasını istediklerini belirtti. Yedikardeş, “Sosyal kart, sosyal belediyeciliğin önemli bir hizmetidir. Bu uygulamayla hem Bursalılar hem de üyelerimiz sosyal hayatın içinde daha çok yer alacaklar. BURFAŞ’ın işlettiği, ailemizle gelebileceğimiz çok nezih ve kaliteli tesisler var. Bu tesislerde zaman zaman misafirlerimizi de ağırlıyoruz ve çok memnunuz” diyerek protokolün önemine işaret etti. Yedikardeş, Gümüşsoy’a uygulamadan dolayı teşekkür ederek, sosyal kartını teslim aldı ve federasyonun flamasını da Gümüşsoy’a armağan etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.