Burhaniye’de Din Görevlilerinin Dayanışması

Burhaniye’de Din Görevlilerinin Dayanışması
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ramazan boyunca din görevlileri arasında yaşanan dayanışma takdir topladı. Emekli din görevlileri camilerde müezzinlik yaparken, Orjan ve Postacı Mahallesi camilerinde de namazı emekli imamlar kıldırdı.

- Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ramazan boyunca din görevlileri arasında yaşanan dayanışma takdir topladı. Emekli din görevlileri camilerde müezzinlik yaparken, Orjan ve Postacı Mahallesi camilerinde de namazı emekli imamlar kıldırdı.

Din görevlisinin emeklisi olmayacağını anlatan Müftü Oğuz Metin, din görevlileri arasında büyük bir dayanışmanın olduğunu söyledi. Yeni camide görev alan emekli imam M.Ali Dede’de, her Ramazan da severek görev aldığını söyledi. Camilerde devam eden yaz Kuran kursları devam ederken, önceki gün Yeni camide düzenlenen ödül töreninde de coşku yaşandı. Kurslara büyük katılım olduğunu anlatan Müftü Oğuz Metin, “Camilerdeki kurslar devam ediyor. Özellikle Ramazan da emekli arkadaşlarımız görevlilere büyük destek oldu. Şu an da Orjan ve Postacı camilerinde emekli imam arkadaşları görevlendirdik. Bunun yanında çok sayıda camide emekli arkadaşlarımız namaz kıldırdı ve müezzinlik yaptı. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.