Burhaniye’de Öğrencilere Trafik Eğitimi

Burhaniye’de Öğrencilere Trafik Eğitimi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Trafik Haftası nedeniyle denetimler artırılırken, okullarda öğrencilere için de trafik eğitimi başlatıldı. Baş polis Erol Aslan’ın başkanlığındaki ekipler okulları ge...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Trafik Haftası nedeniyle denetimler artırılırken, okullarda öğrencilere için de trafik eğitimi başlatıldı. Baş polis Erol Aslan’ın başkanlığındaki ekipler okulları gezerken, trafik kuralları ve emniyet kemeri konusunda bilgiler veriliyor.

İlçedeki 8 Eylül İlkokulu’na giden Erol Aslan ve Şeref Yıldız, öğrencilere çikolata dağıtırken, 40 dakikalık eğitim verdi. Öğrenciler, anlatılanları can kulağı ile dinlerken, sorular sordular. Erol Aslan’ın uygulamalı olarak anlattığı trafik bilgileri ilgi görürken, eğitimin diğer okullarda devam edeceği açıklandı. Trafik dersini izleyen Okul Müdürü Ali Bayraktar, Erol Aslan ve Şeref Yıldız’a teşekkür etti.

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE, TRAFİK HAFTASI NEDENİYLE DENETİMLER ARTIRILIRKEN, OKULLARDA ÖĞRENCİLERE İÇİN DE TRAFİK EĞİTİMİ BAŞLATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.