Burhaniye’de Satranç Türkiye Birinciliği Yapılacak

Burhaniye’de Satranç Türkiye Birinciliği Yapılacak
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2014-2015 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği’ne ev sahipliği yapa...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü, Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2014-2015 Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği’ne ev sahipliği yapacak. 31 Mayıs-05 Haziran arası Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek yarışmaların ilçeye hareket getireceği açıklandı.

Burhaniye de, Okul Sporları Satran Türkiye birinciliği 31 Mayıs da başlıyor. Karşılaşmaların 31 Mayıs Pazar günü 10.30 da Atatürk Spor Salonunda başlayacağını anlatan Satranç Federasyonu İlçe Temsilcisi Dr. Birgi Tuna,” Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ile Türkiye Satranç Federasyonu ana sponsoru olan Türkiye İş Bankası adına Kurumsal İletişim Birim Müdürü Zuhal Üreten’in de katılacağı Açılış Töreni ile başlayacak Satranç Türkiye Birinciliği’ne, İl ve Grup Yarışmalarında başarılı olarak katılım hakkı kazanan toplam 540 sporcu katılacak. Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, Türkiye Satranç Federasyonu resmi internet sitesinden canlı yayınlanacaktır. Ödül Töreni ise, yarışmaların sonunda 5 Haziran Cuma günü saat 16:00’da Burhaniye Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecektir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.