Burhaniyeli Çocukların Üçüncü Sergisi

Burhaniyeli Çocukların Üçüncü Sergisi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Çocuk Sanat Atölyesi’nde eğitim gören öğrencilerin resimlerinin yer aldığı sergi ilgi gördü. Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde, 85 resmin ye...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Çocuk Sanat Atölyesi’nde eğitim gören öğrencilerin resimlerinin yer aldığı sergi ilgi gördü. Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi’nde, 85 resmin yer aldığı sergi 3 gün açık kalacak.

Çocuk Sanat Atölyesinde 6 aydan bu yana Yasin ve Banu Ürüçoğlu çiftinin öğretmenliklerini yaptığı öğrencilerin, karakalem, sulu boya ve akrilik eserleri ilgi gördü. Serginin açılışına Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan ile dernek yönetim kurulu üyeleri ve Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin ile öğrenciler ve veliler katıldı. Serginin ilgi görmesinden mutlu olan öğrenciler, ziyaretçilere anı defteri imzalatırken, Dernek Başkanı Ali Özcan, kursların devam edeceğini söyledi.

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE, KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ ÇOCUK SANAT ATÖLYESİ’NDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN RESİMLERİNİN YER ALDIĞI SERGİ İLGİ GÖRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.