Burhaniyeli Genç Tekvando’da Türkiye Üçüncüsü Oldu

Burhaniyeli Genç Tekvando’da Türkiye Üçüncüsü Oldu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü kurslarında yetişen, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ferit Orhan, Adıyaman’da yapılan Okullararası Türkiye Tekvando Şampiyona...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü kurslarında yetişen, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ferit Orhan, Adıyaman’da yapılan Okullararası Türkiye Tekvando Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. Orhan, Balıkesir İli adına tek madalya sahibi olarak hem Balıkesir’in hem de Burhaniye’nin gururu oldu.

Antrenör Nazmi Güven, başarılarının artarak devam ettiğini anlattı. Antrenör Güven,” Ferit Orpah, Önce Balıkesir’de yapılan il seçmesinde birinci oldu. Ardından Aydın’da yapılan Gurup elemelerinde ikinci olarak, üçüncü olan Bilal Karaduman ile birlikte Adıyaman’da yapılan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Adıyaman’da yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü olarak bizleri mutlu etti. Adıyaman’da müsabakalara katılma hakkı kazanan Bilal Karaduman ise çeyrek final müsabakasını basit hatalarla kaybederek Türkiye 5.si oldu. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu başarıda katkısı olan Belediye Başkanımız Necdet Uysal başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabri Pekşen’e, Önceki dönem Halk Eğitim Müdürümüz Karanfil Bilgin’e, Mevcut Halk Eğitim Müdürümüz Zehra Demirkıran Kılıç’a, İlçe Spor Müdürümüz Ali Keleş, Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE, HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURSLARINDA YETİŞEN, KEMER  MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ FERİT ORHAN,  ADIYAMAN’DA YAPILAN OKULLARARASI TÜRKİYE TEKVANDO ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.