Burhaniyeli Tekvandocular Zafer Kupasına Katıldı

Burhaniyeli Tekvandocular Zafer Kupasına Katıldı
Çanakkale de düzenlenen Zafer Kupası Tekvando Turnuvası’na, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinden katılan tekvandocular, memleketlerine madalya ile döndü.

- Çanakkale de düzenlenen Zafer Kupası Tekvando Turnuvası’na, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinden katılan tekvandocular, memleketlerine madalya ile döndü.

Turnuvaya Çanakkale ve ilçeleriyle, Edirne, Tekirdağ ve Balıkesir’den ekipler katıldı. Burhaniye, Turnuvada, 2 Altın, 4 Gümüş, 5 Bronz madalya kazanırken, takım halinde de Çanakkale’nin ardından ikincilik kupasının sahibi oldu. Başarılı sporcuları kutlayan Antrenör Nazmi Güven, “Turnuva, Çanakkale kordonda akşam açık havada yapıldı. Güzel oldu, Açık havada olması değişik ve çok güzel oldu. Sporcularımız için de güzel bir tecrübe oldu. 6-11 Eylül 2014 tarihlerinde Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına gidecek sporcularımız için son hazırlık maçı oldu. Eksiklerini görme fırsatı oldu. Katılım ve ilgi yoğundu. Turnuvayı çok sayıda bürokrat da izledi. Çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde en yakın, Konya’da Minikler Türkiye Şampiyonası var. Oradan da madalya ile dönmek istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz. Bizlere destek olan, yardımcı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

BURHANİYELİ TEKVANDOCULAR ZAFER KUPASINA KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.