Bursa Valisi Münir Karaloğlu:

Bursa Valisi Münir Karaloğlu:
En zor şartlarda dahi ülkenin her köşesine bilimin, eğitimin, öğretimin gitmesine vesile olan öğretmelerin milletleri kurtaran kişiler olduğunu ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, geleceğin mimarları da olduğunu sözlerine ekledi.

- En zor şartlarda dahi ülkenin her köşesine bilimin, eğitimin, öğretimin gitmesine vesile olan öğretmelerin milletleri kurtaran kişiler olduğunu ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, geleceğin mimarları da olduğunu sözlerine ekledi.

Fedakarlıkların en büyüğünü gösterirken, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip bu uğurda yılmadan ve usanmadan gayret gösteren öğretmenlere teşekkür eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Milletleri kurtaranlar, yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır. Öğretmenler, doğruyu, güzeli, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan, gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğin teminatı olan çocukları büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren, geleceğin dönüşüm mimarlarıdır. Ağır ve büyük bir sorumluluk olmakla birlikte eşsiz bir gurur vesilesi olan bu onurlu mesleğin tüm mensuplarına güvenimiz sonsuzdur. Mesleklerini icra ederken şehit düşen bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemize ve Milli Eğitime uzun yıllar hizmet etmiş emekli öğretmenlerimiz ile halen görevleri başında olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.