Bursa'da Erdoğan’a Bağış İçin İzdiham

Bursada Erdoğan’a Bağış İçin İzdiham
Bursa'da Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bağış yaparak destek olmak isteyenler Ziraat Bankası önünde izdiham oluşturdu. Kosova'dan gelen Ramiz Dindar da Başbakan Erdoğan'ın hesabına para yatırdı.

- Bursa'da Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bağış yaparak destek olmak isteyenler Ziraat Bankası önünde izdiham oluşturdu. Kosova'dan gelen Ramiz Dindar da Başbakan Erdoğan'ın hesabına para yatırdı.

Ak Partinin Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a para yardımında bulunmak isteyen Ak Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı üyesi yüzlerce kişi Ziraat Bankası önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Para yardım kampanyasına Kosova'dan Erdoğan’ı desteklemek için Bursa’ya Ramiz Dindar da katıldı. Bağış kampanyasına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İlçe Başkanı Cihat Çini ve parti teşkilatından yüzlerce kişi katıldı.

Haşimişcan Caddesi'ndeki Ziraat Bankası Şubesi önünde toplanan partili partisiz yüzlerce kişi bağış yapabilmek için birbiriyle yarıştı. Bağışa engelli vatandaşların da katılması dikkat çekti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İlçe Başkanı Cihat Çini bağış hesabına 5'er bin lira yatırdılar. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve İlçe Başkanı Cihat Çini, "Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemek için buradayız” dedi.

Kosova’dan gelen Ramiz Dindar, ise “Başbakanı çok seviyorum onu desteklemek için Kosova’dan geldim. İnşallah Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak” şeklinde konuştu.

(BRK-İHS

BURSA'DA ERDOĞAN’A BAĞIŞ İÇİN İZDİHAM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.