Bursa’da Final İzdihamı

Bursa’da Final İzdihamı
Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak kupa finalinin biletleri satışa çıktı. Gece boyunca bilet almak için stadyum önünde sabahlayan taraftarlar TFF’ye tepki gösterdi. Bursaspor ile Galatasaray...

Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak kupa finalinin biletleri satışa çıktı. Gece boyunca bilet almak için stadyum önünde sabahlayan taraftarlar TFF’ye tepki gösterdi.

Bursaspor ile Galatasaray arasında Bursa’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçı biletlerinin satışı başladı. Final maçı için bilet almak isteyen Bursaspor taraftarları yaklaşık 300 metre kuyruk oluşturdu. Gece geç saatlerden itibaren kuyruğa giren taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) da tepki gösterdi.

Passolig uygulamasının biran önce kaldırılması gerektiğini savunan taraftarlar, “Passolig uygulamasını TFF çıkardı. Şimdi de normal bilet sistemine çevirdiler. Burada rezilliği görüyorsunuz. Gece 12.00’den bu yana buradayız. Madem Passolig, o zaman bu sistemde bırakın da biz de ona göre hareket edelim. Olmadı marketten, benzinlikten alalım biletlerimizi. Bu rezilliği çekmenin ne anlamı var” diye tepki gösterdiler.

Öte yandan Bursaspor taraftarları, kupa finalinin maç skoru ile ilgili, “Bursaspor buradan kupayı Galatasaray’a verir mi? 1-0 olsun bizim olsun. Kupayı biz alacağız” diye konuştular.

Biletlerin alınacağı sırada başlayan yağmur da taraftarı etkilemedi. Yağan yağmura rağmen kuyruğu bırakmayan taraftarlar, yanlarında getirdikleri şemsiyelerle sırada beklemeye devam etti. Bilet alma sırasında zaman zaman ufak tefek tartışmalar da yaşandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.