Bursa'da Lale Devri Başladı

Bursada Lale Devri Başladı
Bursa'nın yeni yüzü 'lale logosu' şehirde boy göstermeye başladı. Büyük merakla beklenen logonun tanıtımının yapılmasının hemen ardından, Merinos'ta faaliyet gösteren 'Hayat Lokantası', logonun flamasını kullanmaya başladı.

- Bursa'nın yeni yüzü 'lale logosu' şehirde boy göstermeye başladı. Büyük merakla beklenen logonun tanıtımının yapılmasının hemen ardından, Merinos'ta faaliyet gösteren 'Hayat Lokantası', logonun flamasını kullanmaya başladı.

Vali Karaloğlu ile birlikte Bursa logosunu iş yerine asan Hayat Lokantası ortaklarından Murat Akgül, "Tanıtımı bugün yapılan ve Bursa'nın tanıtımında milat olan Bursa logomuzu, ilk kullanan işletme olmamızın haklı gururunu yaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz global dünyada, artık markalar yarışır hale geldi. Başarının şehri Bursa'mızı çok daha ileriye taşıyacağına inandığımız yeni logomuz, İnşallah marka şehir olma yolunda işimizi daha da kolaylaştıracak. Bu logonun yerli-yabancı turistlerin ilgisini şehrimize çekmede, lokomotif güç olmasını temenni ediyorum. Başta Sayın Valimiz Münir Karaloğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

BURSA'DA LALE DEVRİ BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.