Bursa’da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa’da Uyuşturucu Operasyonu
Bursa’da jandarma ekiplerinin, Mustafakemalpaşa ve Orhangazi ilçelerinde yaptığı uyuşturucu operasyonunda 12 kilo 865 gram kubar esrar ve 423 kök kenevir ele geçirildi.Bursa İl Jandarma Komutanlığı e...

Bursa’da jandarma ekiplerinin, Mustafakemalpaşa ve Orhangazi ilçelerinde yaptığı uyuşturucu operasyonunda 12 kilo 865 gram kubar esrar ve 423 kök kenevir ele geçirildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde Mustafakemalpaşa ilçesi, Aralık Mahallesinde M.B.’nin (57) uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda M.B.’ye ait kiler ve ahır içerisinde yapılan aramada 12 kilo 600 gram kubar esrar, bahçede yapılan aramada ise ekili vaziyette 320 kök kenevir ele geçirildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.B., tutuklandı.

Orhangazi İlçesi, Akharem Mahallesinde N.G.’nin (48) de uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan ekipler operasyon başlattı. Şüpheliye ait kahvehane ve tarlada yapılan aramada 265 gram kubar esrar, 103 kök kenevir ile kenevir bitkilerinin bakımını yapmak maksadıyla kullanılan 1’er adet keser, mala, çapa, hassas tartı ve 20 metre uzunluğunda su hortumu ele geçirildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen N.G., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ORHANGAZİ İLÇESİNDEKİ TARLADA ESRAR VE KÖK KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.