Bursagaz'dan Voleybol Turnuvası

Bursagazdan Voleybol Turnuvası
Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve sosyal projeleriyle adından söz ettiren Bursagaz, çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale getirdiği voleybol turnuvasının bu yıl da startını verdi.

- Enerji sektöründeki yenilikçi yaklaşımları ve sosyal projeleriyle adından söz ettiren Bursagaz, çalışanlarının motivasyonunu artırmak için geleneksel hale getirdiği voleybol turnuvasının bu yıl da startını verdi.

Çalışanlarının memnuniyet ve motivasyonunu artırmak için çeşitli kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştiren Bursagaz, düzenlediği geleneksel voleybol turnuvasını bu yıl da devam ettiriyor. Bursagaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Dilek Kiper, kurum olarak ekip arkadaşlarının motivasyonunun kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Kiper, ”Şirket olarak çalışanlarımızla beraber yoğun bir tempo içerisinde pek çok plan ve projeye imza atıyoruz. Çalışanlarımızı, içinde bulundukları iş yoğunluğundan ve stresinden uzaklaştırmak için bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Bu durum verimi artırıyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.