Bursaspor - Elazığspor Maçının Ardından

Bursaspor - Elazığspor Maçının Ardından
Bursaspor ile Elazığspor arasında oynanan müsabakanın ardından her iki tarafta açıklamalarda bulundu.

- Bursaspor ile Elazığspor arasında oynanan müsabakanın ardından her iki tarafta açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı değerlendiren Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, “Maç öncesi Elazığspor ve bizim için önemli bir müsabakaydı. Elazığspor kümede kalmak, biz de kupada kaybettiğimiz hedefi ligde yakalayabilir miyiz umuduyla maça çıktı. Ligde önümüze 5 maçlık bir hedef koyduk. İlk etabı Elaızğspor maçıydı. Bir haftada takımımız 3 maç oynadı. Özellikle Çarşamba günkü skor takımda travma yaptı. Bundan sonraki 4 maçı kazanıp, UEFA kupası hedefini yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak arkadaşlara sahibiz. Bundan sonraki hedefimiz UEFA kupası hedefini yakalamak olacak” dedi.

Maçın zorluğuna değinen Harun Tekin, “Zorlu müsabaka olacağı belliydi. Maçın başında bulduğumuz golle öne geçtik. İkici golü bulmamız gerekiyordu ama bulamadık. Galip geldiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Zor bir süreçten geçtiklerini anlatan Şener Özbayraklı ise, “Çarşamba günü hedefimiz vardı ama isteğimiz sonucu alamadık. Şuan tek hedefimiz var Avrupa kupalarına katılmak. Onun bilincindeyiz. Önümüzdeki dört maçı gezip, hedefimize ulaşırız” açıklamasında bulundu.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığzpor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maç sonu değerlendirmesinde şöyle konuştu:

“Önemi yüksek maçtı. Geçen hafta kazandığımız maçla lige tutunmuştuk. Bu maçı istediğimiz sonuçla bitirseydik, ligde kalmak için avantaj elde edecektik. Aşırı motivasyon her zaman etki yapmıyor. Bunu birinci dakikada gördük. Maça maalesef bir 1-0 mağlup başladık. Ardından toparlanmaya çalıştık ve 10. dakikada bir pozisyon kaçırdık. Oyuncularımız ilk yarıdaki geriye dönüş çabası maalesef gol atmaya yetmedi. İkinci yarıda da pozisyonumuz oldu. Tercihler her zaman iyi sonuçlar vermiyor. Tanju arkadaşımız kaleye şut çekti ama olmadı. Yaptığımız ofansif değişiklikler, galibiyeti almak içindi ama beraberlik golü gelmedi. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptı ama demek ki daha çok çalışmalıyız. Uzatma dakikalarda son hareketleri iyi yapamadık. Maçın geneline baktığınızda biz futbolu daha pozitif olarak oynamaya çalıştığımızı iddia ediyorum. Futbol oyunu ikili mücadele açık bir oyun. Ama avantaj varsa faulü hak edene top bunu oynatmak gerekiyor. Hakem oyunu çok kestiler. Bu da rakibin toparlanmasına ve savunma önlemini almasına yol açıyor. Maçın sonuna 5 dakika ilave etti ama 1 dakika oyun durdu. Onu oynatmadı. Oyunun başından beri kuralları, neyse çok çabuk oyunu kesen hakem arkadaşımız var. Önümüzde dört maç var, bu müsabakayla büyük fırsat kaçırdık. 4 maç için üstümüze düşen görevi futbolcularımızla birlikte yerine getirip, Elazığspor’u ligde tutmaya çalışacağız.”

DENİZ ASLAN: “KENDİ HATAMIZDAN GOL YEDİK”

Müsabakaya kötü başladıklarını anlatan Elazığsporlu Deniz Aslan, “Bizim hatamızdan boşa gol yedik. İlk yarı Bursa iyi pres yapıp bizi oynatmadı. Ama ikinci yarı daha iyi başladık ve uzun topu denedik. Bugün Bursaspor bizden daha iyiydi. Umarım Galatasaray maçında 3 puanı alırız” açıklamasını yaptı.

Penaltıya sebebiyet verdiği için taraftarlarından ve takım arkadaşlarından özür dileyen Marvin Romeo, “Bizim için iyi bir skor olmadı. 3 puana ihtiyacımız vardı. Artık önümüzde 4 maç var. Önümüzdeki maçları kazanıp, ligde kalmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.