Bursaspor İstanbul Takımlarına Diş Geçiremedi

Bursaspor İstanbul Takımlarına Diş Geçiremedi
Bursaspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı 10. maçtan da galibiyetle ayrılamayarak, hayal kırıklığı yaşattı.

- Bursaspor, bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı 10. maçtan da galibiyetle ayrılamayarak, hayal kırıklığı yaşattı.

Yeşil beyazlılar, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray ile karşılaştı. Maçın ilk yarasında etkili bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar, 2-0’ı koruyamayınca, müsabakadan 5-2 mağlubiyetle ayrıldı.

İSTANBUL TAKIMLARINA BU SEZON DİŞ GEÇİREMEDİ

Bursaspor’un bu sezon İstanbul ekiplerine karşı şansı tutmuyor. Yeşil-beyazlılar bu sezon rakiplerine karşı oynadığı 10. müsabakadan da galip gelemedi. İlk olarak ligin 2. haftasında sahasında Galatasaray ile oynayan Bursaspor, sarı-kırmızılılarla 1-1 berabere kaldı. Daha sonra ligin 4. haftasında Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan timsahlar, 10. haftada da Fenerbahçe’ye yine kendi evinde 3-2 mağlup oldu. Ayrıca yeşil-beyazlılar 12. haftada sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligin ikinci yarısında ise, İstanbul ekiplerine karşı alınan bu tablo devam etti. Bursaspor önce ligin 19. haftasında Galatasaray’a 6-0, 21. haftada da Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar son olarak ligin 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-0 yenilerek, bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı. Timsah son olarak ligin 29. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Kupada ise, Galatasaray ile eşleşen yeşil beyazlılar, 2-2’nin rövanşında rakibine 5-2 mağlup oldu.

10 MAÇTA KALESİNDE 26 GOL GÖRDÜ

Yeşil beyazlılar, İstanbul takımlarına karşı kalesinde 26 gol görürken, rakip filelere 9 gol attı. Galatasaray ile oynadığı 4 maçta kalesinde 14 gol gören timsah, hayal kırıklığı yaşattı.

BURSASPOR GALATASARAY 7 YIL ARADAN SONRA SAHASINDA YENİLDİ

Öte yandan Bursaspor rakibine 7 yıl aradan sonra sahasında kaybetti. Sarı kırmızılılara evinde en son 19 Ağustos 2007’de mağlup olan yeşil beyazlılar, o maçın ardından oynadığı 8 müsabakada 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etmişti.

FERNANDAO GOLLERİNİ SIRALIYOR

Bursaspor’un golcü futbolcusu Fernandao, gollerini sıralamaya devam ediyor. Son resmi müsabakayı boş geçmeyen sambacı, yeşil beyazlı forma ile 10. golüne ulaştı.

(AF-İHS

BURSASPOR İSTANBUL TAKIMLARINA DİŞ GEÇİREMEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.