Bursaspor Mersin’de Seri Peşinde

Bursaspor Mersin’de Seri Peşinde
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

- Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibini yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönen yeşil-beyazlılar, yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasıyla galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yapıyor.

42. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları müsabaka ile 42. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 41 resmi mücadelede Bursaspor 20 kez galibiyet sevinci yaşarken, 14 maçta ise,sahadan puansız ayrıldı. Oynanan 7 mücadelede ise ekipler birer puanla yetindi.

DÜDÜK BARIŞ ŞİMŞEK’TE

Yarın saat 20.00’da Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Samet Çavuş, Özgür Ertem, Bülent Birincioğlu ve Ali Şükrü Beldüz yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Erkan Engin olacak.

TİMSAH BUGÜN MERSİN’E GİDİYOR

Bugün Yenişehir Havaalanı'nda özel uçakla saat 15.00'te Adana'ya hareket edecek olan yeşil-beyazlı kafile, oradan karayoluyla Mersin'e geçecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.