Bursaspor Serdar Aziz için fiyat belirledi

Bursaspor Serdar Aziz için fiyat belirledi
Mali krizi aşmak için önümüzdeki sezon bazı oyuncuları ile yollarını ayıracak olan Bursaspor yönetimi, yıldız isim Serdar Aziz için de bonservis bedelini...

Mali krizi aşmak için önümüzdeki sezon bazı oyuncuları ile yollarını ayıracak olan Bursaspor yönetimi, yıldız isim Serdar Aziz için de bonservis bedelini belirledi.

Mali yönden zor günler geçiren yeşil-beyazlı kulüp, önümüzdeki sezon için performansı yetersiz ve maliyeti yüksek oyuncuları ile yollarını ayırmayı planlıyor. Yönetimin belirlediği listenin başında ise Macar yıldız Dzsudzsak'ın yanı sıra, Tom de Sutter ve Tomas Necid gibi isimler de geliyor. Bu oyuncuların gönderilmesi için menajerler Ahmet Bulut ve Metin Korkmaz'a yetki veren Bursaspor yönetiminin milli yıldızları için de fiyat belirlediği öğrenildi.

SERDAR İÇİN 8 MİLYON EURO

Yeşil-beyazlı yönetimin Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği 25 yaşındaki milli oyuncusu Serdar Aziz için 8 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği bildirildi. Bu sezon sakatlığı sebebiyle 9 karşılaşmada forma giyemeyen ve ligin ikinci yarısında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray karşılaşmalarında sahada yer alamayarak camianın tepkisini çeken Serdar'ın da takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.