Bursaspor Tepki Gören O Açıklamayı Kaldırdı

Bursaspor Tepki Gören O Açıklamayı Kaldırdı
Bursaspor, dün Orhangazispor ile oynadığı hazırlık maçında genç oyuncu Ferhat Kiraz ile taraftarlar arasında yaşanan gerginliğin ardından bugün oynanacak olan hazırlık maçını taraftarlara kapattığını duyurmuştu. Yeşil-beyazlı yönetim, taraftarlardan gelen

- Bursaspor, dün Orhangazispor ile oynadığı hazırlık maçında genç oyuncu Ferhat Kiraz ile taraftarlar arasında yaşanan gerginliğin ardından bugün oynanacak olan hazırlık maçını taraftarlara kapattığını duyurmuştu. Yeşil-beyazlı yönetim, taraftarlardan gelen tepkiler üzerine bu açıklamayı siteden kaldırdı.

2014-2015 sezonu öncesi hazırlık çalışmaları kapsamında dün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde Orhangazispor ile hazırlık müsabakası oynayan Bursaspor, rakibini 5-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın son bölümlerinde genç kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ile taraftarlar arasında yaşanan tartışma ise, maça damgasını vurdu. Araya diğer oyuncuların girmesiyle yatıştırılan gerginliğin ardından yeşil-beyazlı yönetim, bugün Bandırmaspor ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmasının taraftarlara kapalı olacağını resmi internet sitesi aracılığıyla duyurmuştu.

Ancak Bursasporlu taraftarların sosyal paylaşım sitelerinde gösterdikleri tepki sebebiyle bu açıklama siteden kaldırılırken, karşılaşmanın taraftarlara açık veya kapalı olacağı yönünde henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan ve taraftarın tepkisi üzerine kaldırılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti: “A Takımımız, 21 Ağustos Perşembe günü saat 18.00'de Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor ile antrenman maçı yapacaktır. Karşılaşma taraftarlarımıza kapalı olarak gerçekleştirilecektir" açıklaması yapılmıştı.

BURSASPOR TEPKİ GÖREN O AÇIKLAMAYI KALDIRDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.