Bursaspor’da Yeniler Sahne Alıyor

Bursaspor’da Yeniler Sahne Alıyor
Medipol Başakşehir, ligin 3. haftasında sahasında Bursaspor’u ağırlıyor. Mücadele öncesi her iki takımın da ilk 11’leri belli olurken, yeşil-beyazlıların yeni transferleri Hajime Hosogai ve Tom de Sut...

Medipol Başakşehir, ligin 3. haftasında sahasında Bursaspor’u ağırlıyor. Mücadele öncesi her iki takımın da ilk 11’leri belli olurken, yeşil-beyazlıların yeni transferleri Hajime Hosogai ve Tom de Sutter ilk 11’de yer aldı.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Bursaspor ile karşılaşıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı Halis Özkahya yönetecek. Mücadele öncesi her iki takımında kadroları belli oldu.

KADROLAR BELLİ OLDU

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam sahaya şu kadroyu sürdü:

“Mert Günok, Luis Advincula, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Emre Taşdemir, Bekir Yılmaz, Hajime Hosogai, Balazs Dzsudzsak, Filipe Josue, Miroslav Stoch, Tom De Sutter.”

Yedekler: Harun Tekin, Şamil Çinaz, Dany Nounkeu, Cristobal Jorquera, Aziz Eraltay, Sercan Yıldırım, Erdem Özgenç

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın kadrosu ise şöyle:

Volkan Babacan, Yalçın Ayhan, Mahmut Tekdemir, Edin Visca, Mehmet Batdal, Doka, Bekir İrtegün, Stephane Badji, Emre Belözoğlu, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun,

Yedekler: Ufuk Ceylan, Sedat Ağçay, Mossoro, Cenk Ahmet Kılıç, Alparslan Erdem, Gençer Cansev, Sokol Cikalleshi

BURSASPOR’DA YENİLER SAHNE ALIYOR

Ligin ilk iki haftasında gol ve puan ile tanışamayan konuk ekip Bursaspor, ligdeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Ligin ilk haftasında Trabzonspor’a 1-0 mağlup olan Timsah, ikinci hafta mücadelesinde ise sahasında karşılaştığı Gaziantepspor’a aynı skorla mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkarken, yeni transferler Japon oyuncu Hajime Hosogai ve Tom de Sutter, ilk kez yeşil-beyazlı formayı giyecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR GALİBİYET İLE TANIŞMAK İSTİYOR

Konuk ekip Bursaspor gibi ligde geride kalan iki haftada puan ile tanışamayan Medipol Başakşehir, taraftarı önünde oynayacağı müsabakada sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Ev sahibi ekipte, sakatlıkları süren Alexandru Epureanu ve Semih Şentürk, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.

BURSASPOR'UN YENİ TRANSFERİ JAPON FUTBOLCU HAJİME HOSOGAİ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR KARŞISINNDA FORMA GİYECEK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.