Bursaspor’dan gol yağmuru

Bursaspor’dan gol yağmuru
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, Avusturya 3. Lig ekiplerinden Austria Salzburg ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 6-1'lik galibiyetle...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, Avusturya 3. Lig ekiplerinden Austria Salzburg ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 6-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonu öncesi çalışmalarını Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdüren Bursaspor, kamptaki ikinci hazırlık karşılaşmasına çıktı. Çıktığı ilk maçta Çek Cumhuriyeti takımlarından Mlada Boleslav'a 3-2 mağlup olan Timsah, ikinci karşılaşmasında ise Avusturya Bölgesel lig ekiplerinden Austria Salzburg ile karşı karşıya geldi.

Timsah trafiğe takıldı

Karşılaşma için maçın oynanacağı Salzburg Das Heim Stadı'na gelirken trafik kazası sebebiyle yaşanan yoğunluğa takılan yeşil-beyazlı kafile, stada yarım saat gecikmeli olarak geldi. TSİ 19.30'da başlayacağı açıklanan müsabaka, saat 20.05'te başladı.

As ağırlıklı kadro

Karşılaşmaya ilk hazırlık maçının aksine as ağırlıklı bir kadro ile çıkan yeşil-beyazlı takımda kaleci Harun Tekin, Erdem Özgenç, İsmail Konuk, Yaya Sane, Aziz Eraltay, Faty, Jorquera, Batalla, Del Valle, Sercan Yıldırım ve Sinan Bakış, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından ilk 11'de sahaya sürülen isimler oldu.

Timsah rahat kazandı

Karşılaşmanın 18. dakikasında yeni transferlerden İsmail Konuk ile bulduğu golle 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı takım, 43. dakikada ise Sercan Yıldırım'ın başlattığı atakta Jorquera'nın ağından bulunan golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıya da hızlı başlayan Timsah, Serdar Kurtuluş'un şutunda Batalla'nın ayağına çarpan topla skoru 3-0'a taşıdı. Müsabakanın 73. dakikasında Galatasaray'dan kadroya katılan Bilal Kısa, skoru 4-0'a getirirken, bu golden iki dakika sonra ise genç oyuncu Mert Örnek'in pasında Kubilay Kanatsızkuş, farkı 5'e çıkardı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise yine sahneye çıkan Kubilay Kanatsızkuş, skoru 6-0'a getirirken, ev sahibi ekipte genç oyuncu Denis Rekic ise takımının adına tek golü atarak skoru tayin etti: 1-6

Del Valle göz doldurdu

Bursaspor'un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı isimlerden biri olan Yonathan Del Valle, karşılaşmada gösterdiği performansla teknik heyetten tam not aldı. Karşılaşmanın ardından deneyimli teknik adam Hamza Hamzaoğlu da, Venezuelalı oyuncuyu tebrik etti.

Öte yandan karşılaşmayı izleyen 30 kadar yeşil-beyazlı taraftar, tezahüratlar ve meşalelerle Bursasporlu futbolculara ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na büyük ilgi gösterdi.

Bursaspor’dan gol yağmuru

Bursaspor’dan gol yağmuru

Bursaspor’dan gol yağmuru

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.