Bursaspor'un Galatasaray Maçı Biletleri Salı Günü Satışa Çıkıyor

Bursasporun Galatasaray Maçı Biletleri Salı Günü Satışa Çıkıyor
Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmasının biletleri salı günü satışa çıkıyor.

- Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmasının biletleri salı günü satışa çıkıyor.

Bursaspor ile Galatasaray arasında 30 Ağustos Cuma günü oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Yeşil-beyazlı kulüpte yapılan açıklamada, "Galatasaray maçının biletleri 26 Ağustos 2014 Salı günü saat 10.00 itibariyle satışa çıkacak. Biletler Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana bilet gişesi, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N’kolay satış noktalarından satılacaktır. N’kolay satış noktaları www.nkolay.com.tr adresinde yayınlanmaktadır. Bilet satışları misafir tribünü hariç tüm bölümler (VIP Tribünü - Kapalı Tribün ve Açık Kale Arkası Tribünü) sadece Bursaspor Passolig Kart sahiplerine yapılacaktır. Kart başına en fazla 5 adet bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 adet bilet hakkı Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tr adresinden gönderilmesi gerekmektedir. Müsabaka günü Passolig kart satışı yapılmamaktadır. 2014-2015 sezonu maraton ve kapalı kale arkası tribünü kombinesi alan taraftarlarımız bu müsabakaya haiz olarak Passolig kartları ile açık kale arkası, kapalı tribün ve VIP tribünden bilet alabilirler" denildi.

Bursaspor'un Galatasaray'ı ağırlayacağı müsabakadaki biletler şu fiyatlardan satışa sunulacak:

"VIP tribünü 1. sıra 300, VIP tribünü 2 ile 6. sıra arası 200, kapalı A-B-C, VIP C tribünü:100, maraton ve kapalı kale arkası cezalı, açık kale arkası 15 ve misafir tribünü 19 lira."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.