Bursaspor'un Hazırlık Maçında Taraftar Gerginliği

Bursasporun Hazırlık Maçında Taraftar Gerginliği
Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Orhangazispor ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı. Karşılaşmanın son bölümlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar, genç oyuncu Ferhat Kiraz’a tepki gösterince futbolcular ile taraftar arasında kısa süreliğine t

- Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Orhangazispor ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kazandı. Karşılaşmanın son bölümlerinde yeşil-beyazlı taraftarlar, genç oyuncu Ferhat Kiraz’a tepki gösterince futbolcular ile taraftar arasında kısa süreliğine tartışma yaşandı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan mücadelede yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bursa temsilcisi Orhangazispor’u 5-1’lik skorla mağlup etti. Genç oyuncu Enes Ünal’la gol perdesini açan Timsah, Ozan İpek’in penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Şenol Güneş’in öğrencileri, ikinci yarıda Volkan Şen’le farklı 3’e çıkardı. Orhangazispor, Tuhanan’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye indirirken, maçın son bölümünde Bursasporlu oyuncular Ertuğrul ve Jose Fernandao skoru belirleyen golleri kaydetti.

TARAFTARLA TARTIŞMA

Öte yandan mücadelenin son bölümünde karşılaşmaya izlemeye gelen bir grup Bursaspor taraftarı, genç kanat oyuncusu Ferhat Kiraz’a sözlü tepki gösterdi. Bu tepkinin ardından genç oyuncu taraftarlara doğru yönelince kısa süreliğine tartışma yaşandı. Daha sonra Bursalı oyuncular Volkan Şen ve Serdar Aziz araya girerek, ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Yeşil-beyazlı takım, yarın Bandırmaspor ile oynayacağı hazırlık karşılaması ile çalışmalarını sürdürecek.

BURSASPOR'UN HAZIRLIK MAÇINDA TARAFTAR GERGİNLİĞİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.