Büyükelçi Bahrin’den Fuara Tam Not

Büyükelçi Bahrin’den Fuara Tam Not
Ülkesinden gelen çocuklarla Kocaeli Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda bir araya gelen Endonezya Büyükelçisi Bahrin, Büyükşehir’e teşekkür etti.Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Awang Bahrin,...

Ülkesinden gelen çocuklarla Kocaeli Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda bir araya gelen Endonezya Büyükelçisi Bahrin, Büyükşehir’e teşekkür etti.

Endonezya’nın Türkiye Büyükelçisi Awang Bahrin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı’nı ziyaret etti. Burada Endonezya’dan gelen çocuklarla da bir araya gelen Büyükelçi Bahrin, daha sonra alanı dolaştı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyüakın ile Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş’un eşlik ettiği Büyükelçi Bahrin, fuara tam not verdi.

44 ülkeden bin 100 çocuğun ağırlandığı fuarda en dikkat çeken ülkelerden birisi de Endonezya oldu. Renkli kıyafetleri ve danslarıyla beğeni toplayan Endonezya grubu, herkesin sevgisini kazandı. Büyükelçi Bahrin, fuarda ülkesinden gelen çocuklarla buluştu. Büyükelçi Bahrin ile bir araya gelmekten mutluluk duyan Endonezyalı çocuklar, daha sonra galada hünerlerini sergiledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş ile birlikte alanı da dolaşan Büyükelçi Bahrin, fuarı hayranlıkla karşıladı. Endonezyalı çocukları misafir ettikleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Büyükelçi Bahrin, spor alanları, atölyeleri ve gösterileriyle fuarı çok beğendiğini söyledi.

ÜLKESİNDEN GELEN ÇOCUKLARLA KOCAELİ ÇOCUK ŞENLİĞİ, EĞİTİM VE EĞLENCE FUARI’NDA BİR ARAYA GELEN ENDONEZYA BÜYÜKELÇİSİ BAHRİN, BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.