Büyükerzurumlu Ailesinin Acı Günü

Büyükerzurumlu Ailesinin Acı Günü
Sanayi ve iş dünyası, bir büyüğünü daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Sanayi ve iş dünyası, bir büyüğünü daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Tekstil sektörünün önde gelen firmalarından Erdem Tekstil ortaklarından Mehmet, Şakir ve Mustafa Büyükerzurumlu’nun babaları, Sadi ve Kemal Büyükerzurumlu’nun dedeleri Ali Kemal Büyükerzurumlu yaşama veda ederken, sevenlerini üzdü, arkasında gözü yaşlı insanlar bıraktı.

Uzun süre rahatsız olan ve haftanın ilk günü olan pazartesi günü hak’kın rahmetine kavuşan, yaşamı boyunca çiftçilikle uğraşan Ali Kemal Büyükerzurumlu’nun cenaze namazı, aynı gün Ulu Camide kılınan ikindi namazını müteakip Şeyhadil Mezarlığında toprağa verildi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher’in kıldırdığı Ulu cami’deki cenaze namazına katılanlar arasında,  Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe,  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan, belediye eski başkanı Ecz. Mustafa Poyraz, Kipaş Holding A.Ş. ortaklarından ve aynı zamanda da TSO Meclis Başkanı olan Mehmet Hanefi Öksüz - H.İbrahim Gümüşer, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile çok sayıda cami cemaati, sanayi ve iş dünyasının tanıdık isimleri ile yakınları katıldı. Büyükerzurumlu’nun vefatı sevenleri ve iş dünyası arasında derin üzüntüye yol açtı.

buyukerzurumlu-ailesinin-aci-gunu.jpgbuyukerzurumlu-ailesinin-aci-gunu-001.jpgbuyukerzurumlu-ailesinin-aci-gunu-002.jpgbuyukerzurumlu-ailesinin-aci-gunu-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.