Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Kaş'ta

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Kaşta
30 Mart yerel seçimlerinde Antalya'da en fazla oyu alarak birinci parti olan AK Parti, Kaş’ta seçmenlerine teşekkür yemeği verdi.

- 30 Mart yerel seçimlerinde Antalya'da en fazla oyu alarak birinci parti olan AK Parti, Kaş’ta seçmenlerine teşekkür yemeği verdi.

AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı tarafından Akçagerme'de verilen yemeğe, kamu ve sivil toplum kurumlarının başkan ve müdürleri ile yaklaşık 3 bin vatandaşın yanı sıra, AK Parti Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ve AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş'da katıldı.

Yemekte konuşan İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş'ın Antalya'nın en büyük üçüncü ilçesi olduğunu belirterek," Artık Kaş gerek Ankara nezdinde, gerekse Antalya nezdinde hak ettiği yere gelecek. Çünkü hükümet de bizde, Antalya Büyükşehir de bizde. Hizmeti ayağınıza getireceğiz. Büyükşehirde Menderes Türel ustamız Kaş'ta da Halil Kocaer ustamızla hizmetinizdeyiz. Altyapı, üst yapı ve imar hizmeti adına ne gerekiyorsa yapılacak. Yeter ki bize güvenin ve inanın"dedi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ise, " 48 köy ve 5 belde ile hepimiz büyük Kaş olduk. 'Kaş'ımız gözümüz, size hizmet sözümüz' dedik. Şimdi sözlerimizi tutmaya geldik. Seçim sürecinde durmadan, bıkmadan inançla bizimle çalışan herkese şükranlarımı sunuyorum. Hizmetin ustası Menderes başkanla el ele verip sizlere hizmet getireceğiz" diye konuştu.

İl Başkanı Köse'de seçim çalışmalarını hatırlatarak, 30 martta Kaş'ı CHP'den aldıklarını söyledi.

Seçimlerin zor geçtiğini dile getiren Köse, " Yedi düvel karşımızdaydı. Her türlü yapı. Paraleli, üçgeni, dörtgeni. Ama millet yanımızdaydı. Hem Kaş'ı hem de Antalya'yı aldık. Ankara'da Başbakanımızın yüzüne gururla bakabildiysek sizlerin verdiği destek iledir. Hem Kaş'ı hem de Gazipaşa'yı CHP'den aldık. Kaş bizim için çok önemli. Buraya hak ettiği hizmeti getireceğiz endişeniz olmasın. Bütün Kaş Ak Parti Teşkilatımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sizlere de verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

" KAŞ HİZMETİ ALACAK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise seçimin gizli kahramanlarının halk olduğunu dile getirerek, destek veren herkese teşekkür etti.

Kaş'a hakettiği hizmeti getireceklerini kaydeden Türel, toplantılar yaparak öncelikleri belirlediklerini söyledi.

30 büyükşehirden sadece Antalya'yı CHP'den geri aldıklarının altını çizen Türel, " Büyükşehir olmayan illerden de Artvin'i geri aldık. Ordu, DSP'den AK Partiye geçti. Bizler artık geri aldığımız bu yerlerde de başarılı olmak zorundayız. Bu yüzden hep birlikte çalışmalıyız. 30 Mart seçimleri yeni zaferlerin müjdecisi olmalı. Bazı yorumcular var malumunuz. Onlar bizi bölmeye, ayrıştırmaya çalışıyorlar. AK Parti sahillerde yok diyorlar, ey gözü körler, gelin Kaş'ı görün. Onlara zamanla şunları diyeceğiz, hizmetlerimizi gerçekleştirdikçe hizmet böyle yapılır diyeceğiz. Oy veren vermeyen herkesin hizmetine koşacağız. Çünkü biz hizmetin adresiyiz. İşimiz hizmet, gücümüz millet"dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TÜREL, KAŞ'TA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.