Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi 'Sevgili Öğretmenim'i Oynadı

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi Sevgili Öğretmenimi Oynadı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel 'Sevgili Öğretmenim' adlı çocuk oyununu sahneledi.

- Mersin Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel 'Sevgili Öğretmenim' adlı çocuk oyununu sahneledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen oyun, eğitici ve eğlendirici yönü ile büyük küçük herkesin beğenisini aldı. Gösteriyi izlemeye katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise gösteri sonunda yaptığı konuşmada, bu gösterilerin her zaman için devam edeceğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kocamaz, "Yüce Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Bu inanç ve duygularla tüm çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından oyun hep birlikte izlendi. Oyunun ardından Kocamaz çocuklara 5 bin adet uçurtma dağıttı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ 'SEVGİLİ ÖĞRETMENİM'İ OYNADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.