Büyükşehir El Attı, Vatandaş Kurban Kesti

Büyükşehir El Attı, Vatandaş Kurban Kesti
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekiplerince Hürriyet Mahallesi Beşgöz Caddesi ile Menderes Caddesi (çevre yolu) kesişiminde başlatılan çalışmalarda ilk etapta kavşak düzenlemesi ve yeni kaldırımla...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekiplerince Hürriyet Mahallesi Beşgöz Caddesi ile Menderes Caddesi (çevre yolu) kesişiminde başlatılan çalışmalarda ilk etapta kavşak düzenlemesi ve yeni kaldırımlar yapıldı, mahalleli kurban kesti.

Ödemiş’te çevre yolunun açılmasının ardından birçok ağır trafik kazası yaşanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi bölgede kavşak düzenlemesi, sinyalizasyon, trafik lambaları yapımı, yol ve kaldırım düzenlemesi yapmaya başladı. Çalışmalar için İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden mahalle halkı ve mahalle muhtarı Recep Yeşiltaş, kavşakta yeniden kazaların yaşanmaması için kurban kesti.

Kesilen kurbanın mahallede muhtaç ailelere dağıtılacağını belirten Muhtar Recep Yeşiltaş tek temennilerinin bir daha kazaların yaşanmaması olduğunu söyledi.

Yeşiltaş şunları söyledi: “Mahallemiz sınırları içerisinde yer alan Menderes Caddesi ile Beşgöz Caddesi kesişiğinde sürekli ağır üzücü kazalar yaşandı. Biz İzmir Büyükşehir Belediyemize gerekli müdürlüklere başvurumuzu yapmıştık. Belediye ekipleri mahallemizdeki bu sorunu ortadan kaldırmak için bundan bir süre öne çalışmalara başlamıştı. Bir yandan kavşak düzenlemesi bir yandan kaldırımlarımlar yapılıyor. Öte yandan da trafik lambaları yapımı başladı. Aynı zamanda asfalt ekipleri de mahallemizde eksikleri tamamlıyor. Mahallemize bu hizmetleri yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm dileğimiz bir daha burada trafik kazalarının olmamasıdır.”

BEŞGÖZ, MENDERES CADDELERİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.