Büyükşehir Engellililer, Lideri Elinden Kaçırdı: 81 - 91

Büyükşehir Engellililer, Lideri Elinden Kaçırdı: 81 - 91
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, erteleme maç...

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, erteleme maçında lider Şanlıurfa BŞB. Takımını konuk etti. Son dakikaya kadar oldukça çekişmeli geçen maçta ev sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor rakibine 81-91 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde play-offu haftalar önce garantileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin erteleme maçında Şanlıurfa BŞB. Takımı ile oynadı. İki takımında iyi mücadele ettiği karşılaşmada, son dakikaya kadar mücadele devam etti.

Konuk takım Şanlıurfa ekibi uzun boylu oyuncu kadrosuna sahip olmanın avantajını kullanarak maçtan 91-81 galip ayrıldı.

Taraftarların seyir zevki yüksek bir karşılaşma izlediğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Antrenörü Muharrem Karakafa, “Şanlıurfa takımı ligin iyi takımlarından birisi. Puan cetvelindeki bulunduğu konum itibariyle bunu net bir şekilde gösteriyor. Ligin yenilgisiz tek takımı, aynı zamanda lider. Bu takım karşısında iyi mücadele ettik, iyi sayı bulduk. Bireysel hatalardan maçı kaybettik. Sporcularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

İlk periyodun 18-21, ikinci periyodun 16-22, üçüncü periyodun 19-22, dördüncü periyodun ise 28-26, karşılaşmanın 91-81 tamamlandığını dile getiren Antrenör Karakafa, “Periyodlara baktığımızda takımımızın çok iyi mücadele ettiğini görüyoruz. Bu maçta İsmail 20, İbrahim 26, Malik 13, Musa 14, Mehmet Ali 4, Emre 2 ve Mustafa 2 sayı ile oynadı. Bazı oyuncularımızın sayı ortalaması oldukça düşük. Eğer sayı ortalaması düşük oyuncularımızda biraz daha etkili olsaydı, lideri yenebilirdik. Buna rağmen rakibimizi elimizden kaçırdık” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.