Büyükşehir, İğde’de Asfalt Çalışmasına Başladı

Büyükşehir, İğde’de Asfalt Çalışmasına Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına hız verdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki asfalt çalışmalarına hız verdi. Ekipler, Söğütlü Mahallesi’ndeki asfalt yol yapımının ardından İğde Mahallesi’nde de asfalt onarım çalışmalarını başlattı. 

  Elbistan’a bağlı mahalleleri ilçe merkezine bağlayan yollardaki satıh kaplama ve II. kat asfalt kaplama çalışmalarına ağırlık veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İğde Mahallesi’nin girişindeki yolda asfalt onarım çalışması başlattı. Yama işlemlerinin ardından kısa bir süre içerisinde bu yolun Ekinözü-Elbistan karayolu kavşağına kadar da II. kat asfalt kaplamasının yapılacağı bildirildi.

  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Elbistan’daki ikinci asfalt çalışmasının adresi İğde Mahallesi oldu. Mahallenin girişindeki duble yolun bozuk kısımları iş makinelerince düzeltildikten sonra asfalt yamaları yapılmaya başlandı. Yama çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacak kapsamlı asfalt çalışması öncesinde yolun durumunu iyileştirmek amacıyla yapıldığı öğrenildi.

  Söğütlü Mahallesi’nde de 3,5 kilometrelik yolda sıcak kaplama asfalt çalışmasının startını veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu yoldaki köprü yapımı için de önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Köprü inşaatının tamamlanmasıyla birlikte söz konusu yoldaki sıcak kaplama asfalt çalışması da tamamlanmış olacak. Tüm bu çalışmaların mevsim şartları müsaade edinceye kadar devam edeceği bildirildi. Çalışmaların Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un ilçelerle ilgili özellikle kırsal yol ağlarında hizmetlerin aksatılmadan sürmesi yönündeki talimatları doğrultusunda devam edeceği ifade edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.