Büyükşehir Meclisi Belediyelerin Bütçelerini Görüştü

Büyükşehir Meclisi Belediyelerin Bütçelerini Görüştü
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Kasım ayı dönem toplantısının 3. birleşiminde büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 2015 yılı bütçelerini görüştü.

- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Kasım ayı dönem toplantısının 3. birleşiminde büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 2015 yılı bütçelerini görüştü.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak’ın başkanlığından toplanan meclis üyeleri 3 maddeyi oy birliğiyle kabul ederken; 6 maddenin ise komisyon çalışmaları devam ettiği için komisyona süre verildi. 2’si gündem dışı olmak üzere toplam 9 maddeyi oylayan meclis üyeleri, 2015 mali yılı ücret tarifeleri ile 2015 mali yılı performans programını oyladı.

GASKİ 2014 yılı Kasım ayı 2. Olağan Toplantısının 2. Birleşimini de görüşen meclis üyeleri, burada da toplam 4 maddeyi görüştü. Üyeler, GASKİ’nin 2015 mali yılı bütçesi ve 2015 yılı bütçe kararnamesini görüştü. 4 maddenin raporlarını ayrı ayrı oylayan meclis üyeleri, maddelerin büyük çoğunluğunu oy birliği ile kabul etti.

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler’in bir sunum ile 2014 yılında yapılan faaliyet ve Düzbağ içme suyu projesini anlattığı mecliste, ön görülen 2015 mali bütçeler oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemde başka görüşülecek madde olmadığından bir sonraki meclisin 8 Aralık pazartesi saat 15.00’da yapılmasına karar verildi.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ BELEDİYELERİN BÜTÇELERİNİ GÖRÜŞTÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.