Büyükşehir Mezbahanesi Kurban’da Kesim Hizmeti Verecek

Büyükşehir Mezbahanesi Kurban’da Kesim Hizmeti Verecek
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Kesimhanesi, Kurban Bayramında tekrar hizmet vermeye başlayacak.

  2014 yılı Kurban Komisyonu tarafından Elbistan’da kurban kesim yeri olarak belirlenen alanlardan birisi olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Kesimhanesi, Kurban Bayramı için gerekli hazırlıkları tamamladı.

  Büyükşehir Belediyesi Elbistan Kesimhanesi Veteriner Hekimi Fatih Erbilen, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

  “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Kesimhanesi Kurban Bayramından itibaren halkımızın hizmetine açılacaktır. Daha önceleri Elbistan Belediye Mezbahası olarak hizmet veren ve Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir bünyesine devredilen mezbaha, gerekli onarım ve çalışmaların ardından Kurban Bayramı ile birlikte tekrardan halkımıza hizmet edecektir. Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı toplantısı kararları uyarınca Elbistan Belediyesi Mezbahasının işletme hakkı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine devredildi. Kurban Bayramına 15 gün kala kısa bir zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Erkoç'un talimatı ile Büyükşehrin bütün birimleri seferber edilmiş ve kısa bir zamanda mezbaha gerekli tamirat ve tadilattan geçirilerek Kurban Bayramına hazır hale getirilmiştir. Bu çalışmada mezbahamızın yapım ve tamir aşamasında her türlü imkânları esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Elbistan Belediye Başkanımıza, Büyükşehir Belediyesi ve Elbistan Belediyesindeki birim amirlerine tekrar böyle bir işletmeyi Elbistan’ımıza kazandırdığı için Elbistanlı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Mezbahamız Kurban Bayramından sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Kesimhanesi olarak hizmet vermeye devam edecektir.”

  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan Kesimhanesi’nde kurbanlıklarını kestirmek isteyen vatandaşlara da çağrıda bulunan Erbilen, “Mezbahamızda kurban hazırlıkları devam etmektedir. Kurban Bayramında halkımıza kusursuz hizmet vermek amacımız olacaktır. Kurban Bayramında belediye mezbahamızda kurbanlıklarını kestirecek vatandaşlarımız için sıra işlemi başlamış olup, sıra için bizlere veya mezbahamıza vatandaşlarımızın ulaşması gerekmektedir” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.