Büyükşehir Yaz Kursları Açılıyor

Büyükşehir Yaz Kursları Açılıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 4 Ağustos 2014 tarihine kadar kayıtları devam edecek yaz kursları için Gençlik Merkezleri ve eğitmenler hazır.

- Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 4 Ağustos 2014 tarihine kadar kayıtları devam edecek yaz kursları için Gençlik Merkezleri ve eğitmenler hazır.

Keman, bağlama, halk oyunları, fotoğrafçılık, resim, grafik tasarım, satranç, web tasarım, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, orta okul 6-7-8. sınıflar için TEOG hazırlık kursları, üniversite hazırlık için LYS- YGS hazırlık kurslarında eğitim verecek kadro hazırlıklarını tamamladı.

Gençlik Merkezleri’nden Sorumlu Şube Müdürü Yusuf Delikoca, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün ‘Ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak destek eğitimleriyle ilgili üzerimize düşeni yapmalıyız’ sözlerinden hareketle kursların açıldığını belirtti. Delikoca, “Uzman eğitmenler eşliğinde ağustos ayı ile başlayacak olan tüm kurslarımız eylül, ekim ve kasım aylarına kadar devam edecek ve kursiyerlerden ücret talep edilmeyecektir. Başarılı olan kursiyerler ise bir üst seviyede bulunan yeni kurslara yönlendirilecektir. Bağlama dışında tüm kurslar için kurs boyunca araç gereçler de kursiyerlere ücretsiz olarak sunulacaktır. Yaş gruplarına ve başvurulara göre kurslarımız açılacaktır. Özellikle 6-7-8. sınıf öğrencileri için TEOG kursları, üniversite hazırlık için YGS ve LYS kursları tüm yıl boyunca devam edecek. Bununla ilgili eğitim de yıl boyunca yine ücretsiz olup, deneme sınavları yapılacaktır. Bunun yanında öğrencilere kaynak kitaplar da temin edilecektir” dedi.

Kurslar Şakirpaşa ve Sarıçam Gençlik Merkezleri’nde, Mimar Sinan Açıkhava Tiyatrosu yanında bulunan SODES Gençlik Merkezleri’nde açılacak ve başvurular yine aynı merkezlerden yapılabilecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.