Büyükşehir Yollarda Çalışmalara Başladı

Büyükşehir Yollarda Çalışmalara Başladı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, yol çizgilerinin düzenlenmesi ve boyanması, yaya geçitlerinin boyanması, trafik uyarı levhalarının düzenlenmesi, flaşör ve sinyalizasyon eksik...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, yol çizgilerinin düzenlenmesi ve boyanması, yaya geçitlerinin boyanması, trafik uyarı levhalarının düzenlenmesi, flaşör ve sinyalizasyon eksikliklerinin tamamlanmasına yönelik çalışmalarını hava şartlarının düzelmesiyle birlikte başlattı.

Ulaşım Daire Başkanlığı Teknik Hizmetler Şube Müdürü Temel Cengiz, kentteki tüm yollarda gerekli çalışmaların yapılacağını, bu kapsamda ilk çalışmanın Turistik Caddesi’nde başladığını bildirdi. Yaya geçitlerini ve yol çizgilerini boyadıklarını anlatan Cengiz, “Bazalt olmayan bütün bordürleri boyayacağız. Yaya geçidi ve öğrencilerin daha rahat geçebilmesi için cadde üzerine üç yeni flaşör taktık, On Gözlü Köprü civarına da iki tane flaşör takacağız” dedi.

Caddelerde var olan sinyalizasyon sistemi, flaşörler ve levhaların da temizlenip düzeltileceğini söyleyen Cengiz, bütün çalışmaların kendi ekipleri tarafından yapıldığını, levha ve flaşörleri kendi makineleri ile yaptıklarını, sadece boyayı dışarıdan aldıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.