Büyükşehirde Temizlik İşleri Araçları Yenilendi

Büyükşehirde Temizlik İşleri Araçları Yenilendi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü Temizlik İşleri Şefliği’nde kullanılan mevcut araçlar yenilendi.Törene Kocaeli Büy...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü Temizlik İşleri Şefliği’nde kullanılan mevcut araçlar yenilendi.

Törene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan katıldı.

Büyükşehir tarafından hizmete alınan yeni araçlar ana halterlerin temizlik çalışmalarında kullanılıyor. Araçlar Anayolların güzergahında bulunan yolların ve durakların temizlik çalışmalarında ekipler tarafından kullanılıyor. Çalışmalarını daha temiz bir Kocaeli için yapan Büyükşehir Ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Bu araçlar içerisinde 5 adet soldan direksiyonlu süpürme aracı, 1 adet soldan direksiyonlu yol süpürme aracı, temizlik çalışmaları için 3 adet tenteli çift kabin kamyonet, 1 adet 18 kişilik minibüs ve 3 adet kontrol aracı Büyükşehir tarafından hizmete alındı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin kullandığı araçlar vatandaşların hizmetinde görevlerini yerine getiriyorlar.Buna bağlı olarak yolların kenarında bulunan çöpleri süpürerek yolların temizliğini sağlıyor.Tenteli çift kabin kamyonetler ise araçlarla temizlik görevlilerinin bölgeye ekipmanları ile daha rahat ulaşmaları ve hizmet vermelerini kolaylaştırıyor.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmaları, ekipler tarafından sürekli kontrol ediliyor. 3 adet kontrol aracı ile gerçekleştirilen denetimler sayesinde temizlik daha hızlı gerçekleştiriliyor.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLAR DAİRE BAŞKANLIĞI  KIRSAL VE TARIMSAL ALANLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK İŞLERİ ŞEFLİĞİ’NDE KULLANILAN MEVCUT ARAÇLAR YENİLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.