Büyükşehir’den Bayram Denetimi

Büyükşehir’den Bayram Denetimi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Denetim ve Ruhsat Şube Müdürlüğü ile zabıta ekipleri, turizmin yoğun olarak yaşandığı plajlardaki işletmeleri denetledi.

- Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Denetim ve Ruhsat Şube Müdürlüğü ile zabıta ekipleri, turizmin yoğun olarak yaşandığı plajlardaki işletmeleri denetledi.

Ekipler denetimlerde halka sunulan gıdaların sıcak hava nedeni ile bozulmasının önüne geçilmesi için soğuk zincirin sağlanması dikkat edilmesi konusunda işletmeleri uyardı. Gıdaların tüketim tarihleri ve hazırlanma ortamlarını inceleyen ekipler, gıdaların tüketime uygun olup olmadığını gıda mühendisleri eşliğinde kontrol etti.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Uğurcan Ecemiş, bayram telaşını fırsat bilip, sağlık yönünden zararlı gıdaların piyasaya sürülmesini önlemek için ekiplerin denetimlerini yoğunlaştırdığını belirterek, “Gıda imalathaneleri ve satış yerlerinin hijyen kurallarına uygun olması gerekiyor. Denetimlerde hijyen kurallarına uyan esnafa teşekkür ettik, uymayanlara gerekli uyarılarda bulunduk. Vatandaşların sağlığı için gıda üreten ve satan işletmeleri denetleyerek yiyeceklerin hijyenik koşullarda üretilip satılmasına dikkat ediyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYRAM DENETİMİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.