Büyükşehir’den Kazım Karabekir Mahallesine Spor Tesisi

Büyükşehir’den Kazım Karabekir Mahallesine Spor Tesisi
Hizmete aldığı spor tesisleriyle 7’den 70’e herkese yürüme mesafesinde spor yapma imkanıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’a yenisini kazandırmak için temel attı.Büyükşehir Belediyesi, 17...

Hizmete aldığı spor tesisleriyle 7’den 70’e herkese yürüme mesafesinde spor yapma imkanıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’a yenisini kazandırmak için temel attı.

Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede olduğu gibi Yıldırım’da da spor tesislerine yenilerini ekliyor. Bursa’nın hemen hemen tüm bölgelerinde hizmete alınan 200’ü aşkın sahayla her yaştan bireyi sporla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde 4-5 ay sonra hizmete alınacak bir spor tesisine daha başladı. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği temel atma törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (BASKF) Cemal Vardar ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Yılmaz Altıntaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım’a ayrı bir sevgi duyduklarını ifade etti. Girdikleri her seçimde ilçe halkının büyük desteğiyle karşılaştıklarını, bölgeye vefa borçlu olduklarını dile getiren Başkan Altepe, ilçenin her bir bölgesinin marka şehir Bursa’ya yakışacak yatırımlarla donatılacağını söyledi. Kazım Karabekir Mahallesi’nde inşa edilecek komplekste spor sahalarının, sosyal alanların, idari ve takım binalarının, kafeteryaların, parkların bulunacağını kaydeden Altepe, “Her şeyin en iyisini en kalitelisini yapıyoruz. İnşallah burada da prensibimizi uygulayacağız. Tesisimiz tamamlandığında, bölgeye ayrı bir prestij katacak. Marka kent Bursa kimliği yapılan yatırımla biraz daha belirginleşecek” dedi.

Altepe, yeni dönemde Yıldırım’ın karış karış planlandığını kaydetti. Yatırım yapılacak boş alanları ve kamulaştırılacak binaları belirlediklerini, yasal prosedürler yerine getirildikten sonra bir bir harekete geçtiklerini vurgulayan Altepe, “Bizler kavgaya değil gönüller yapmaya, eserler bırakmaya geldik. Onun için çalışıyoruz, sonuna kadar da çalışacağız. Bize her zaman destek olan Yıldırım halkına ne kadar hizmet etsek azdır. Hangi mahalleye ne kazandırabiliriz, nereye ne tesisi yapabiliriz sürekli bunları düşünüyoruz. Sosyal ve yeşil alanlar, bölgeye değer katacak tesislerin yapılması konusunda bölgeleri belirledik. Alt ve üst yapısıyla, marka kent Bursa doğrultusunda Yıldırım’ın tüm bölgelerinde çalışmalar başlattık” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi uygulamalarının Ankara’daki spor toplantılarında sürekli örnek olarak gösterildiğini kaydetti. Katıldıkları hemen her toplantıda bu yaklaşıma şahit olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Şahin, Bursa’ya katkılarından dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR'DEN BİR SPOR TESİSİ DAHA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.