Büyükşehir’den Nurhak’ta İftar

Büyükşehir’den Nurhak’ta İftar
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Nurhak ilçesinde bir iftar yemeği verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Nurhak ilçesinde bir iftar yemeği verdi.

Nurhak ilçesinde gerçekleşen iftar yemeğine Nurhak Kaymakamı Osman Demir, Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcıları, Züver Çetinkaya, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fetih Yanardağ, Özel kalem Müdürü Adnan Alagöz, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Yaşar Kaymak, ile Nurhak halkı katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, İftar yemeğine katılan Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesinden gelen misafirlere ve Nurhak halkına hoş geldiniz diyerek bu organizasyonun ilçemizde gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş: “ Nurhak İlçesinde ramazan ayında iftar yemeğinin dağıtılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek  bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

İftar yemeğinin ardından Karagöz Hacivat gölge oyunu oynatılırken aynı zamanda çocuklara patlamış mısır pamuklu şeker ikramı yapıldı.

img3047.jpgimg3005.jpg155.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.