Büyükşehir’e Tatlı Dopingi

Büyükşehir’e Tatlı Dopingi
Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği üyeleri mavi fırtınaya moral vermek için antrenmanı seyredip futbolculara tatlı doping uyguladı.

Hafta sonu Afyon deplasmanında Sandıklıspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği üyeleri mavi fırtınaya moral vermek için antrenmanı seyredip futbolculara tatlı doping uyguladı. Hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Mavi Fırtınaya Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Taraftarlardan sorumlu Yöneticisi İş Adamı Ömer Gürlek taraftarlar sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek futbolculara baklava ikramında bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Dursun Özçelik, Soner Deşir, Ömer Gürlek, İlker Yiyen, Halil Geyik yer aldı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Beledyespor, Pazar günü Zorlu Afyon deplasmanında galibiyet için mücadele edecek. Bu maçın hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Mavi Fırtınaya taraftarlar sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kahramanmaraş’ın her iki takımına eşit miktarda yaklaşım sağlayan ve destekleyen Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneğiyönetimi, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu. Hanefi Mahçiçek Stadı’nda Teknik Direktör Tayfun Şirin ve Teknik Ekip gözetiminde düz koşuyla idmana başlayan Mavi -beyazlı futbolcular, koordinasyon ve dar alanda kontrol pas organizasyonunun ardından dar alanda çift kale maçı ile antrenmanı tamamladı.

“2. YARIYA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

İdman sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarı derneği yönetimi Mavi- Beyazlı Teknik ekip ve futbolcularına baklava ikram etti. Bu ikramdan dolayı memnuniyetini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik DirektörüTayfun Şirin, Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Sandıklı maçı karşılaşmasından mutlak üç puanla ayrılmamız gerek. Bu karşılaşma bizim için önemli bir karşılaşmadır diyerek tatlı ikramından dolayı Taraftarlara Teşekkür etti.

dsc_0596.jpg

“TARAFTARIMIZLA KENETLENEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Tatlı ziyarette konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Bekir Kılıç ise, ikramdan dolayı teşekkür ederek “Malumunuz hafta sonu ligimiz başlıyor. Ligin ikinci yarısında, Afyon'da ''Sandıklıspor''la oynayacağımız maçı kazanıp 2. Yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Daha sonra ise evimizde oynayacağımız Lider Sakaryaspor maçını da alıp zirveye oturmak istiyoruz. Bu önemli iki maçı alıp Liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Burada bize destek veren Taraftarlar Derneğine çok teşekkür ediyoruz dedi.

Bir takımın başarılı olabilmesi için sadece iyi takım kurmanın yeterli olmayacağını, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik kadrosu ve oyuncularıyla, hatta hatta şehriyle o takımın kenetlenmesi gerektiğine işaret eden As Başkan Kılıç, “Biz buraya gelirken bir söz verdik. Allah’ın izni ile bu takımı şampiyon yapacağız. Bu konuda oyuncularımıza güvencimiz tam. Bundan kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın. Elimizden ne geliyorsa, canımızı, yüreğimizi sahaya yansıtarak şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

“HERZAMAN TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

Futbolculara moral tatlısı ikramında bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Taraftarlardan sorumlu Yöneticisi Ömer Gürlek, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ligin başından bu yana iyi oyun sergileyen ve Ligin başında şampiyonluk parolası ile çıkılan ve çıktıkları yoldan hiçbir zaman geri adımlar atmayan şehrimizin temsilcisi. İnşallah istediği başarıyı elde ederek Taraftarını mutlu edecektir. Biz burada Şampiyonluk yaşatacaklarına inandığımız futbolcularımıza tatlı ikram ettik. Biz takımımızın şampiyon olacağına inandığımız için buradayız. Futbolcularımızın takımı şampiyon yapmalarını istiyoruz. Bizler Futbolcularımıza elimizden gelen desteği, takımın 12. adamı nasıl olunur bunu göstereceğiz. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un başarılı ve istikrarlı olması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Bu nedenle futbolcularımızdan bu karşılaşma için galibiyet sözü istiyoruz” ifadelerini Kullandı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARALIM”

Takımla birlikte hareket ettiklerini ve birlik beraberlikten kuvvet doğacağını ifade ederek Futbolculara seslenen Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, “Hafta sonu çok önemli ve zorlu bir müsabakaya çıkacak. Buradan takımımız inşallah galibiyetle döner. Daha sonraki hafta lideri konuk edeceğiz. Lider maçıda bizim açımızdan Çok zor bir maç olacak. Bizim bu maçta taraftar olarak takımımıza sahip çıkmamız gerek. Sizlerin de bu şehire layıki bir şekilde sahada mücadele etmeniz gerek.  Belediyespor’umuz geçen sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğun peşinde. İddiasını sürdürmek için bu maçı kayıpsız geçmek zorunda bu maçta takımımıza tam destek vermeye hazırız. Bu başarıya bizde taraftar olarak sizde sahada futbolcu olarak ortak olmalıyız ve hep birlikte başarmalıyız” dedi.   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.