Büyükşehir'in İlaçlama Ordusu Sahada

Büyükşehirin İlaçlama Ordusu Sahada
Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca, Kıyıboyu’ndaki kurbanlık koyun satış noktalarında denetleme, dezenfekte ve eğitim çalışması gerçekleştirildi, satıcılara ve vatandaşa Adana Büyükşehir Belediyesi’nce geri dönüşümlü

- Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’nca, Kıyıboyu’ndaki kurbanlık koyun satış noktalarında denetleme, dezenfekte ve eğitim çalışması gerçekleştirildi, satıcılara ve vatandaşa Adana Büyükşehir Belediyesi’nce geri dönüşümlü kurban atık poşeti dağıtıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Mehmet Çelebi Akkuş’un bizzat katıldığı denetleme, temizlik ve eğitim faaliyetine, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı ve Alo 153 de destek verdi.

Kurban Bayramı’nın ilk günü 4 Ekim 2014 tarihinin aynı zamanda Hayvanları Koruma Günü olması nedeniyle, kurbanlık koyun satışı ve kesimi yapacaklara, kesim sırasında hayvanlara eziyet edilmemesi için de bilgi aktarıldı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na ait ambulanslarınsa muhtemel insan yaralanmalarına karşın hazır bekleyeceği açıklandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mehmet Çelebi Akkuş, kurbanlık hayvan satış noktalarının ilaçlanması için 270 kişilik ekibin, 70 araçla, satış noktalarında meydana gelebilecek hijyenik olmayan koşulların ortadan kaldırılması ve hastalıkların önlenmesi için mücadele ettiğini açıkladı.

İlaçlama çalışmalarının Kurban Bayramı sonuna kadar devam edeceğini ifade eden Akkuş, temizlik işleri ekibinin de ilaçlama yapılan noktalarda 24 saat çalışma sürdürdüğünü bildirdi.

BÜYÜKŞEHİR'İN İLAÇLAMA ORDUSU SAHADA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.