Büyükşehir’in Yeni Otobüsleri Tam Not Alıyor

Büyükşehir’in Yeni Otobüsleri Tam Not Alıyor
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yeni hizmete giren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve sunduğu hizmet tam not aldı.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan ve Edremit, Akç...

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yeni hizmete giren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve sunduğu hizmet tam not aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan ve Edremit, Akçay, Güre, Altınoluk, Mıhlı hattında çalışan otobüsler kalitesi ve sunduğu hizmet ile tam not alıyor. Yeni alınan otobüsler saat başlarından karşılıklı seferler şeklinde hizmet veriyorlar. Klimalı ve alçak zeminli otobüslerde engelli vatandaşlar içinde iniş ve binme rampası bulunuyor. Bir çok büyük şehirde imkan olarak sunulan 65 yas üstü ücretsiz ulaşım, öğrenci gibi haklarında sunulması ile vatandaşlar ulaşımda kaliteye ulaşma şansı buldular. Vatandaşlar “Araçlar çok kaliteli. Güler yüzlü şoförler ve çeşitli imkanlar ile daha ucuza ulaşım imkanı sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Bu hizmetin ilçe genelinde uygulanacağı günlerin daha yakına alınmasını istiyoruz” dediler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.