Caddeye ceset bırakırken kameraya yakalandı

Caddeye ceset bırakırken kameraya yakalandı
Eyüp'te, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürülen Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaşı silahla infaz eden şüpheliler,...

Eyüp'te, öldürülen Ergenekon sanığı Fatih Derdiyok ile irtibatlı olduğu ileri sürülen Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaşı silahla infaz eden şüpheliler, cesetlerden birini otomobilden indirip cadde ortasına bırakırken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Eyüp'te Silahtarağa mahallesi Karadeniz caddesi ve Silahtarağa caddesi üzerinde Emre T. ve Hakan A. adlı iki arkadaş, kafalarından silahla vurularak infaz edilmişti. Silahla vurulan şahıslardan Emre T. ve Hakan A. 200 metre arayla otomobilden indirilerek cadde ortasına bırakılmıştı. Ağır yaralı olarak ambulansla Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hakan A. hastanede, Emre T. bırakıldığı caddede hayatını kaybetmiş, şüpheliler de olay yerinden uzaklaşırken kaza yapmıştı. Kaza yapan şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçarken polis şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

CESEDİ CADDE ORTASINA BIRAKIRKEN KAMERAYA YAKALANDILAR

İnfazı gerçekleştiren şüpheliler vurdukları şahıslardan birini otomobilden indirerek cadde ortasına bırakırken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, şüpheliler kullandıkları aracı cadde üzerinde durduruyor. Otomobilden inen şüpheli, silahla başından vurduğu şahıslardan birini araçtan indirerek cadde ortasına bırakıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.