Çağlayan 1 Yıllık İcraatlarını Anlattı

Çağlayan 1 Yıllık İcraatlarını Anlattı
Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Orhangazi Teşkilatı tarafından düzenlenen hafta sonu termal kampına katılarak. 1 yılda hayata geçirdikleri projeleri anlattı.Belediye Başkanı Neşet Çağlayan,...

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Orhangazi Teşkilatı tarafından düzenlenen hafta sonu termal kampına katılarak. 1 yılda hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, göreve geldiklerinin üzerinden 1 yıl geçtiğini anımsatarak, bu süreçte Orhangazi’nin öncelikli ihtiyaçlarını tespit edip bunlar için girişimlerde bulunduklarını belirtti. Göreve gelir gelmez yaz dönemine giriş olduğu için daha önce lağvedilen merkez sulama birliğine ait sulama kanallarını onarıp pompayı yeniledikten sonra ovayı yeniden suya kavuşturduklarını ifade eden Çağlayan, hem Fen işleri olarak hem de sosyal belediyecilik anlamında bir çok projeye de imza attıklarını hatırlattı.

Çağlayan, “Büyükşehir Belediyesi yasası ile belediye gelirlerinin düştü. Önceki dönemde belediyemizin merkezi idareden aldığı bütçe payının yıllık 35 milyon lira civarındaydı. Ancak yeni sistem ile birlikte bu gelirin 10 milyon liraya kadar düştü. Buna rağmen tüm kaynaklarımızı olumlu kullanarak bir çok projeyi de hayata geçirmeyi başardık” dedi.

Sunumun ardından 30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimlerde göreve gelirken bir seçim beyannamesi yayınladıklarını hatırlatan Çağlayan, “Seçim beyannamemizde Orhangazi’yi ayağa kaldıracak projeler yer aldı. Bu projeleri biz 5 yıllık döneme yaymıştık. Bugün geldiğimiz noktada 5 yılda hayata geçireceğimiz projelerin yüzde 70’ini hayata geçirdik. Diğer çalışmalarımız ise proje aşamasında. 1 yıl içinde Orhangazi’nin görünümü tepeden tırnağa değişmiş, modern, cadde ve sokakları tertemiz, asfaltı ve kaldırım çalışmaları tamamlanmış bir kent havasına bürünecek” şeklinde konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAĞLAYAN, AK PARTİ ORHANGAZİ TEŞKİLATI TARAFINDAN DÜZENLENEN HAFTA SONU TERMAL KAMPINA KATILARAK. 1 YILDA HAYATA GEÇİRDİKLERİ PROJELERİ ANLATTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.