Çalık’tan Hekimhan İlçesine Ziyaret

Çalık’tan Hekimhan İlçesine Ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimi sonrasında teşekkür ziyaretleri kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatanda...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimi sonrasında teşekkür ziyaretleri kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Esnaf ziyaretlerinde bulunan ve vatandaşlarla görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz milletimizi hükümetsiz bırakmamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bazen kan kusup, kızılcık şerbeti içtiğimiz anlar oluyor. Bunu herkes bilsin. Ama milletimiz için kan kusup, kızılcık şerbeti içmeye biz razıyız. Dolayısıyla herkeste milletin değerleriyle örtüşsün, barışsın ve buluşsun” dedi.

AK Parti Hekimhan ilçe teşkilatını ziyaret eden Çalık burada yaptığı konuşmada, Hekimhanlılara verdikleri destek için teşekkür ederek, “Öncelikle 7 Haziran seçimleri sonucunda millet bize ‘uzlaşın’ dedi ve tek başına iktidarı vermedi, ‘Birinci parti, benim partim AK Parti’dir’ dedi. Bu vesileyle biz birinci parti olmanın ağırlığı ve üzerimizdeki, omuzlarımızdaki sorumlulukla hareket ettik. Sayın Başbakanımızın kullanmış olduğu dil, inanılmaz derecede temiz ve vakur bir dil. O milletin sorumluluğunu üzerinde taşıyan bir dildi. Biz bu vesileyle bizim özen gösterdik. Bütün siyasi partilerde, genel başkanları da onların yöneticileri de lütfen bu temiz dili kullanmaya devam etsinler. Kullanmıyorlar, temiz bir dil kullansınlar. Seçimler öncesinde kullanılan dil, bundan sonra çok daha ağırlaştırılarak kullanılmaya devam ederse fazlasını AK Parti’nin söyleme hakkı vardır. Ama hiç kimse bu konuda dilini ağırlaştırarak, hakaretvari cümlelerle saldırmasın. Onların cevaplarını her halükarda veririz. Laf olarak veririz, söz olarak veririz, en büyük cevabı bir sonraki seçimde millet sandıkta verir” diye konuştu.

Çalık, “Biz Hekimhan’da ikinci partiyiz, ama birinci hizmetleri Hekimhan’a getirdik. Şu anda Malatya-Hekimhan Karayolu, 300 milyon TL’lik yatırım büyük bir hızla gidiyor ve Allah nasip ederse bu sene asfaltlama çalışmaları da başlayacak. Biz 300 milyon TL’lik yatırımı Hekimhanlılarla buluşturuyoruz. Malatya’yı Hekimhan’la, dağları delerek, 4 tanede tünel açarak konforlu bir yolla buluşturuyoruz. Hekimhan’a 5 yıldızlı bir hastane kazandıracağız dedik, kazandırdık, açılışını yaptık. ‘Hekimhan Meslek Yüksekokulu istiyor’ dediniz ve işadamlarına talepte bulunduk ve Mehmet Sungur ağabeyimiz Allah razı olsun başlattı ve bitirmek bize nasip oldu. Kalkınma Bakanlığı’ndan almış olduğumuz para ile Hekimhan’ı Meslek Yüksekokulu ile Mehmet Sungur ağabeyimiz ile birlikte buluşturduk. Hekimhan Belediyesi bizde olmamasına rağmen, içmesuyu sorunu için Yamadağı’ndan suyun alınması için bizzat ben Milli Emlak Genel Müdürüne gittim. Hekimhan’ı su ile buluşturuyoruz. Bunlar yeter mi, yetmez, Yamadağı’nda kayak spor tesislerini de yapmaya devam ediyoruz. Madencilikle ilgili çalışmaları da yapıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.