Çalışan Kadınlar Mutlu Yarınlar Projesi İmzalandı

Çalışan Kadınlar Mutlu Yarınlar Projesi İmzalandı
Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçirilecek ‘Çalışan Kadınlar Mutlu Yarınlar’ isimli projenin sözleşmesi imzalandı.Trakya Kalk...

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçirilecek ‘Çalışan Kadınlar Mutlu Yarınlar’ isimli projenin sözleşmesi imzalandı.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle güzel bir projeye imza attıklarını belirten Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, az bir bütçeyle çok güzel sonuçların ortaya çıkacağını söyledi. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ise dezavantajlı vatandaşlara yönelik geliştirilen projelere verdikleri önem ve desteklere değinerek projenin hayırlı olmasını diledi.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in imza attığı proje ile hedef kitle olarak seçilen 45 roman kadına mesleki eğitim ve kişisel gelişim eğitimleri verilmesi hedefleniyor. 9 ayda tamamlanması planlanan projenin toplam bütçesinin yüzde 90’ı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.