Camı kırıp dükkana girdi, kıskıvrak kavalandı

Camı kırıp dükkana girdi, kıskıvrak kavalandı
Adana'da bir iş yerinin camını kırarak içeri girip hırsızlık yapmak isteyen 3 kişiden birinin polis tarafından yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından...

Adana'da bir iş yerinin camını kırarak içeri girip hırsızlık yapmak isteyen 3 kişiden birinin polis tarafından yakalanma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 kişi, sabah saat 6 sıralarında Murat Kurt'un iş yerinin önüne geldi. 3 zanlı bir süre iş yerinin kapısını bıçakla açıp içeri girmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Zanlılar, iş yerinin önünden kaçarak uzaklaştı ancak bir süre sonra tekrar geri gelip beklemeye başladı. Zanlılar, bıçakla kapıyı açamayacağını anlayınca cam kapıya tekme vurarak kırdı. Daha sonra iki zanlı içeri girerken bir zanlı kaldırımda gözcü olarak kaldı. Zanlılar içeri girdikten kısa bir süre sonra polis geldi. Bunu gören gözcü koşarak uzaklaştırırken bir tarafından da arkadaşlarını uyardı. İki polis, kaçan gözcünün arkasından koştu. Bu arada içerideki hırsız, girdiği yerden çıkarak hızla kaçarken polisler de hırsızın arkasından koştu. İçeri giren son hırsız Ahmet Y. de bir süre sonra girdiği yerden çıkıp kaçmak isterken polis tarafından yakalandı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Öte yandan kaçan zanlılardan Salih Ö. de kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Salih Ö. ve Ahmet Y. tutuklanırken, üçüncü zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Camı kırıp dükkana girdi, kıskıvrak kavalandı

Camı kırıp dükkana girdi, kıskıvrak kavalandı

Camı kırıp dükkana girdi, kıskıvrak kavalandı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.