Camiler Haftasında Vali'ye anlamlı ziyaret

Camiler Haftasında Valiye anlamlı ziyaret
Din Görevlileri Ve Gönüllüleri Derneği, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençeri Ziyaret Etti. Hafta Dolayısıyla Valiye Birde Tablo Hediye Edildi

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, her yıl Ekim ayında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kahramanmaraş Din Görevlileri ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Sıcak bir ortamda geçen görüşmede, Din Görevlileri ve gönüllüleri derneği başkanı Şevket Bozdoğan, günün anısına  Vali Şükrü Kocatepe’ye insanlar için yeryüzünde inşa edilen ilk mescit olan Kâbe tablosu hediye etti.

Din Görevlileri ve Gönüllüleri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Valiye yeni görevinde başarı diledi. Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Vali Güvençer’e bilgi veren başkan Bozdoğan, derneğin faaliyet alanının; din görevlilerinin birlik ve beraberliğini sağlamak, din görevlileri arasında sosyal, kültürel etkinlikler düzenlemek ve din görevlilerinin görev mahalliyle ilgili sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olmak olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş valisi Mustafa Hakan Güvençer, ziyaretten dolayı çok memnuniyet duyduğunu belirti ve çok manalı bir hediye aldığını ifade etti. Kâbe, bizim istikametimiz diyen Vali Güvençer; “Allah gözlerimizi de, yüreklerimizi de, alınlarımızı da, çocuklarımızı da bu istikametten ayırmasın. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok manalı bir hediye oldu.”

Vali Mustafa Hakan Güvençer, yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür ederek Camiler ve Din görevlileri haftasını kutladı, heyete çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette; Kahramanmaraş Din Görevlileri ve Gönüllüleri Derneği  Başkanı Şevket Bozdoğan, üyeler Salih Tabak, Cemal Geyik ve TRT Diyanet TV Kahramanmaraş temsilcisi Hacı Ali Güneçıkan’da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.