Çanakkale-istanbul Uçuşları 21 Kasım’da Başlıyor

Çanakkale-istanbul Uçuşları 21 Kasım’da Başlıyor
Çanakkale-İstanbul uçak seferleri 21 Kasım Cumartesi günü itibariyle yeniden başlayacak. Seferler, haftanın 6 günü Sabiha Gökçen Havaalanına yapılacak.

- Çanakkale-İstanbul uçak seferleri 21 Kasım Cumartesi günü itibariyle yeniden başlayacak. Seferler, haftanın 6 günü Sabiha Gökçen Havaalanına yapılacak.

Eylül ayında, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ÇTSO) meclis toplantısına konuk olarak katılan Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, 2014 yılı bitmeden Çanakkale-İstanbul uçak seferlerini başlatacakları sözünü tuttu. Çanakkale’den İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na Borajet aracılığıyla uçak seferleri düzenlendi. İlk sefer 21 Kasım Cumartesi, saat 23.00’de İstanbul’dan Çanakkale’ye gerçekleşecek. Borajet’in 110 yolcu kapasiteli Embraer E 190 tipi jet uçaklarıyla gerçekleştirilecek seferler haftada 6 gün düzenlenecek. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü Çanakkale Havaalanı’nda uçak sabah 06.30’da kalkacak. Aynı gün dönüşler ise saat 23.00’de İstanbul’dan yapılacak. Sadece Cumartesi günü 06.30’da Çanakkale’den kalkan uçak aynı gün değil de Pazar gecesi 23.00’da dönüş yapacak. Pazar günleri Çanakkale’den İstanbul’a uçuş olmayacak. Bilet fiyatları ise tek yön 49.99 lira, gidiş dönüş ise 84.99 lira olmak üzere satışa sunuldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.