Çanakkale Şehitleri Keçiören’de Anıldı

Çanakkale Şehitleri Keçiören’de Anıldı
Yunus Emre Kültür Merkezi’nde KEÇMEK (Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları) kursiyerleri tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hati...

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde KEÇMEK (Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları) kursiyerleri tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, eşi Hatice Ak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil’in katılımıyla gerçekleşti.

Çanakkale Savaşının 100. yılı anısına düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Programı duygusal anlara sahne oldu. Çanakkale Savaşına dair hikayelerin anlatıldığı programa katılım yoğundu. Programda ayrıca Çanakkale Destanını anlatan şiirler tiyatral bir şekilde okunurken, çeşitli türküler de seslendirildi.

BAŞKAN AK: “BU ÜLKE BİZE ARMAĞANDIR”

KEÇMEK’in sunucu ve spikerlik kursuna katılanların sahne performanslarını sergilemesine de imkan tanıyan programda Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Yaptığımız faaliyetlerin meyvelerini görmekten ötürü memnuniyet duyuyoruz” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; “Bundan tam 100 yıl önce büyük bir zafer kazanıldı. Kuran için, Allah için, vatan için savaşanlar bizlere bu ülkeyi armağan bıraktılar. Bizler bu armağanın kıymetini biliyor, ilelebet yaşatacağımıza dair söz veriyoruz. 100 yıl önceki zaferi unutmadık, gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmaya da devam edeceğiz.”

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AK, “YAPTIĞIMIZ FAALİYETLERİN MEYVELERİNİ GÖRMEKTEN ÖTÜRÜ MEMNUNİYET DUYUYORUZ” DEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.