Çanakkale’de Merkez Sağ’dan Mhp’ye Destek

Çanakkale’de Merkez Sağ’dan Mhp’ye Destek
7 Haziran Genel Seçimleri’ne 10 gün kala siyasetteki gelişmeler devam ediyor. Eski ANAP, DYP, Genç Parti ve AK Partili başkanlar, bugün yapılan toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne oy verece...

7 Haziran Genel Seçimleri’ne 10 gün kala siyasetteki gelişmeler devam ediyor. Eski ANAP, DYP, Genç Parti ve AK Partili başkanlar, bugün yapılan toplantıda Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne oy vereceklerini ve seçim çalışmalarında destek olacaklarını söylediler.

MHP İl Başkanlığı tarafından bir otelde verilen kahvaltılı toplantıya; MHP İl Başkanı İsmet Balkan, Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar, Milletvekili Adayları İ. Kürşat Tuna ve Serdar Can, köy muhtarları, oda ve STK temsilcilerinin yanı sıra eski ANAP, DYP, Genç Parti ve Ak Partili başkanlar ve MHP’li üyeler katıldı.

“BU SİYASİ BİRLEŞME ÇANAKKALE SİYASET TARİHİNE NOT DÜŞECEK”

Toplantıda ilk sözü alan MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Pınar, bugünün Çanakkale tarihine geçeceğini belirterek, “ Bu siyasi birlikteliği önemli buluyorum. Bize destek veren siyasilerin kendi kimliklerini korumak kaydıyla Çanakkale’ye çok büyük katkıları olmuştur. Bu siyasi birleşme Çanakkale siyaset tarihine not düşecektir” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP İl Başkanı İsmet Balkan MHP teşkilatının seçimlere çok iyi hazırlandığını söyledi. Balkan yaptığı açıklamada, “Biz MHP teşkilatı olarak çok iyi hazırlanmaya gayret ediyoruz. Bugün çok değerli bir organizasyon yapıldı. Sağ görüşlü insanlar bir araya geldi. Çanakkale bundan sonra ortak hareket edecek. Başta Hasan Şahinkaya ve Tayfun Uğur başkanlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı İsmet Balkan’ın ardından kürsüye gelen MHP 1’nci sıra Milletvekili Adayı İ. Kürşat Tuna, Çanakkale’nin geleceği ve daha iyi bir şekillenme için kutlu bir yürüyüşe çıktıklarını söyledi. Tuna, “Bizim merkez sağda birleşme çağrımız çok güzel bir karşılık gördü. İçimizde farklı partilerde görev yapmış abi ve ablalarımız var. ANAP ve DYP’deki büyüklerimiz aktif siyasi yaşamlarında Çanakkale sokaklarında alınları ak bir şekilde gezmişler ve işlerini en iyi şekilde yapmışlardır. Çanakkale’nin sağduyusunu temsil eden bu salondaki insanlar birlikte hareket edeceklerdir. Bu mücadelede bizlerle birliktesiniz. Aynı duyguları paylaşıyoruz, memleket sevdamız aynı. Merkez sağda sizlerinde destekleriyle daha güçlü hale geldik. MHP olarak mücadele etme sözü veriyoruz, yüzlerinizi kara çıkarmayacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.